Kaupan ehdot

Hifidealer on netin kauppapaikka, jossa hifikauppiaat myyvät käytettyjä hifilaitteita. Kauppias määrittelee tuotteiden hinnat ja toimituskulut. Toimitusehdot vaihtelevat kauppiaittain. Myyjien yhteystiedot löydät Kauppiaat-sivulta ja tuotesivun Myyjän tiedot ja maksutavat -välilehdestä. Toimituskulut näet tuotesivun Toimitus-välilehdestä, sekä tilausta tehdessäsi.

Kauppa tapahtuu aina kauppiaan ja ostajan välillä, joten tilaukseesi liittyvissä asioissa ole  yhteydessä suoraan myyjään.

Käyttöehdot

Yleistä

Tämä sopimus sisältää hifidealer.net -kauppapaikan käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään, käyttäessään palveluita, jättäessään oman ilmoituksen tai tilatessaan tuotteita hifidealer.net kauppapaikalta käyttäjä on hyväksynyt ehdot ja sitoutunut noudattamaan näitä ehtoja. Hifidealer.netin ylläpitäjällä Hifidealer Finlandilla on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua ja sen sisältöä sekä saatavilla oloa.

Osto- ja myyntitapahtuma(t) ja kaikki siihen liittyvä toiminta käydään suoraan myyjän ja ostajan välillä ja niihin liittyvät vastuut ja oikeudet kuuluvat kaupankäynnin osapuolille.

Käyttöoikeus

Käyttäjä saa oikeuden ostosten tekoon hifidealer.netistä rekisteröityessään käyttäjäksi täyttämällä asiakasrekisterilomakkeen tai vahvistaessaan yhteystietonsa tilauksen yhteydessä. Ylläpitäjällä on oikeus tarkistaa asiakastietojen oikeellisuus ja olla hyväksymättä tai myöhemmin poistaa sellaiset käyttäjät, jotka ovat antaneet virheellisiä, harhaanjohtavia tai muuten riittämättömiä tietoja. Käyttöoikeus ei ole siirrettävissä. Käyttäjä vastaa kaikesta salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Sopimuksen muuttaminen

Palvelun ylläpitäjällä on oikeus yksipuolisesti muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta kirjallisesti tai hifidealer.netin sivuston välityksellä käyttäjälle. Muutokset tulevat voimaan heti. Käyttäjä hyväksyy muutetut ehdot käyttäessään palvelua.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle palvelun käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä vaatimuksista ja kustannuksista.

Käyttäjä vastaa hifidealer.net:iin toimittamansa, julkaistavaksi tarkoitetun materiaalin julkaisuoikeuksista, sekä mahdollisista tekijänoikeus- ja muista senluontoisista maksuista.

hifidealer.netin sekä ylläpitäjän vastuu ja rajoitukset

Palvelun ylläpitäjä ei vastaa hifidealer.netin yhteydessä olevien tai sen kautta saavutettavien muiden palveluiden sisällöstä.

Käyttäjän ja palvelun ylläpitäjän välisen sopimuksen irtisanominen

Molemmat osapuolet voivat milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen. Irtisanominen astuu voimaan toisen osapuolen saatua tiedon irtisanomisesta. Irtisanominen päättää käyttäjän oikeuden käyttää hifidealer.netin palveluja. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle tämän sopimuksen mukaan kuuluvista vastuista ja velvollisuuksista irtisanomisen voimaantuloon saakka.

Toimituskulut ja ehdot

Toimituskulut ja ehdot vaihtelevat kauppiaittain. Kauppias määrittelee myytävälle tuotteelle toimituskulut (esim. 15€ / laite tai ilmainen toimitus), sekä ehdot (esim. toimitus tai vain nouto). Toimituksissa noudatetaan Suomen lakia. Etämyynnissä asiakkaalla on oikeus palauttaa toimitettu tuote 14 vrk sisällä toimituksesta mikäli tuote on ehjä ja myyntikuntoinen. Näissä tapauksissa myyjä on oikeutettu korvaukseen tuotteen toimituksesta ja palautuksesta aiheutuneista kuluista.

Maksu

Maksu tapahtuu suoraan ostajan ja myyjän välillä. Myyjä ilmoittaa asiakkaalle esimerkiksi tilinumeron jonne asiakas voi maksaa tilauksensa.

Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Espoon käräjäoikeudessa Suomen lakien mukaisesti.

Espoossa 22.5.2015
Lisätietoja: info@hifidealer.net