MBL C51

8 700 

HIGH ENDIÄ KAUNEIMMASSA MUODOSSAAN

MBL on tunnettu innovatiivisuudestaan. Myöskään Corona-tuotesarjaa kehittäessämme emme pelkästään muokanneet kookkaista tuotesarjoistamme tuttuja konsepteja kompaktiin muotoon, vaan yhdistimme koeteltuja ratkaisuja uusiin innovaatioihin luodaksemme täysin uuden High End elektroniikan tuotesarjan.

Järjestelmän sydämellä, vahvistimella, on erityinen rooli, koska se se vahvistaa vivahteikkaan musiikkisignaalin ja ohjaa kaiutinta, tehden mahdolliseksi kaiken musiikillisen informaation kokoamisen merkitykselliseksi kokonaisuudeksi. C51 muodostaa vahvan perustan yksinkertaisemmalle järjestelmälle yhdistäen huolellisesti esivahvistimen ja vahvistimen toiminnot yhteen eleganttiin laitekoteloon.

Vailla kompromisseja erilliskomponenteista koottu esiaste ja uraa uurtava LASA-teknologiamme muodostaa tehokkaan ja suorituskykyisen vahvistimen, MBL juuriaan myöten. Optimaalisen kanavaerottelun ja selkeän totuudenmukaisen musiikillisen esilletuonnin saavuttamiseksi olemme rakentaneet esiasteet huolellisesti valituista erilliskomponenteista. Täysi kuuntelunautinto pienemmässä koossa.

Värit: musta/kromi, musta/kulta, valkoinen/kromi, valkoinen/kulta

Ei nettimyynnissä.

Tekniset tiedot MBL C51

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle