NAD C338

699 

  • Demottavissa myymälässämme
  • Tuotteella on ilmainen toimitus
  • Toimitetaan maahantuojan varastosta
  • Voit varmistaa saatavuuden maahantuojan sivuilta
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

NAD

Jo 40 vuoden ajan NADin traditiona on ollut valmistaa pelkistettyjä ja kohtuuhintaisia tuotteita. Tuotteita, joiden suorituskyky on alusta saakka saanut tunnustusta ja hyviäarviota käyttäjiltään. Hyvä maine on seurausta luovasta insinööritaidosta ja tarkkuudesta, jolla pienimmätkin yksityskohdat suunnitellaan ja valmistetaan. Luotettavat NAD tuotteet ovat poikkeuksellisen suorituskykyisiä ja kykenevät luomaan hämmästyttävan mukaansatempaavia elämyksiä.

NAD C338

Hyvä-ääninen C338 istuu joustavasti mihin tahansa stereojärjestelmään. Vahvistimella voit striimata ja jakaa musiikkia suoraan älypuhelimestasi tai mistä tahansa sovellutuksesta ja näin nauttia mielimusiikistasi langattomasti. Tämän voit tehdä esimerkiksi Spotify Connectin, Bluetooth -vastaanottimen tai Google:n Chromecastin avulla. Äänenvoimakkuus, musiikkilähteen valinta sekä eri asetukset ovat kaikki hallittavissa käyttäen älykästä NAD langatonta aps -sovellusta, Ios sekä Android käyttöjärjestelmille. Monipuolisessa vahvistimessa on myös sisäänrakennettu levysoitinvahvistin.

NAD on kehittänyt tarkan ja stabiilin low-noise kytkennän, jolla tuotetaan uskomaton, lähes nolla-säröinen ääni, joka istuu myös kaikkein vaikeimmille kaiutintyypeille mahdollistaen musiikin pienimpien yksityiskohtien erottamisen.

2 x 50 W jatkuvaa tehoa 4 tai 8 ohmilla
Wi-Fi´n avulla striimaus musiikkipalveluista, Internet Radioista sekä musiikin striimaus sisäverkossa (UPnP) olevista laitteista
Bluetooth ADP4
MM Phono sisääntulo levysoittimelle
SPDIF -koaksiaaliset ja optiset sisääntulot (2 kpl molempia)
Subwoofer lähtö
Kuulokevahvistin
Bass Eq
IR langaton kaukosäädin
Mobile Control -sovellus ladattavissa (NAD Remote App) tabletille ja älypuhelimelle

EISA palkittu


NAD on tuttu tehokkaista mutta edullisista päätevahvistimistaan, mutta C 338 avaa kokonaan uuden ulottuvuuden valmistajan valikoimaan. Kyseessä on maailman ensimmäinen integroitu stereovahvistin sisäänrakennetulla Chromecast-tuella, joten musiikin striimaaminen yleisimmistä suoratoistopalveluista käy parilla hipaisulla. Solakasta ulkonäöstään huolimatta laitteen d-luokkainen vahvistinaste puskee 50 wattia kanavaa kohden sekä tarjoaa kytkennät lähes kaikelle mahdolliselle – aina bluetoothista optiseen/koaksiaaliseen digitaaliseen, mm-levysoittimelle sekä linjatason analogisiin kytkentöihin. Kun tähän lisätään vielä kuulokevahvistinaste, hinta ja suorituskyky alkavat olla harvinaisen hyvin kohdallaan.

Tehokas D-luokan vahvistin

NAD on uupumatta kehittänyt D-luokan vahvistimia saadakseen niistä miellyttävä-äänisiä, suorituskykyisiä ja energiataloudellisia. Käyttämällä kehittyneitä mittausmenetelmiä ja dataa, NAD suunnitteli huipputehokkaan pääteasteen C338 vahvistimeen. NAD käyttää räätälöityä Hypex® UCD ulostuloastetta, joka mahdollistaa 160 watin jatkuvan sekä 300 watin hetkellisen tehon, täyttääkseen myös kaikkein dynaamisimman musiikin vaatimustason. Tämä uusi tekniikka on erittäin lineaarinen huomatttavasti yli kaistanleveyden tuottaen johdonmukaisesti häiriöttömän suorituskyvyn pääteasteelle sekä lähes täydellisen jännitesäätelyn.

Aina valmiina striimaukseen

C338:n sisäänrakennettu Chromecast mahdollistaa musiikin, nettiradioiden, podcastin ja soittolistojen vastaanottamisen joko puhelimesi, tablettisi tai kannettavasi suosikki sovellutuksilta. Spotify Connect tarjoaa miljoonien musiikkikappaleiden valikoiman, mistä voit striimata mieleisesi suoraan C338 vahvistimeesi käyttäen Spotify sovellutusta. Lisäksi Bluetoothin erinomaisen joustavuuden ansiosta mahdollisuutesi musiikin striimaamiseen ovat todellakin lähes rajattomat.

Sisäänrakennettu Phono-vahvistin vinyylisoittimelle

Voit liittää levysoittimesi C338:n sisäänrakennnetuun MM-phono esivahvistinliitäntään. RIAA-korjain purkaa äänen täsmällisesti ja tarkasti säilyttäen äänitteen tasapainon ja luonnonmukaisen matalaäänitoiston.

Yhdistettävyyden helppoutta

Vahvistimen linjatasoisiin sisääntuloihin voit kytkeä eri analogisia musiikin lähteitä. Digitaalisille ohjelmalähteille on varattu kaksi optista (toslink) ja kaksi koaksiaalista (RCA) digitaalista tuloliitäntää. Subwoofer voidaan myös kytkeä helposti erillisen sub out rca-liitännän avulla. Vahvistimessa on erillinen kuulokevahvistin, johon voidaan liittää jopa matalaimpedanssiset studiotason kuulokkeet.

Langaton äänentoisto

NAD Remote -langaton ohjaus muuttaa tablettisi tai älypuhelimesi tehokkaaksi kaukosäätimeksi, joilla voit ohjata laitetta perinteisen mukanatulevan kaukosäätimen lisäksi. Äänenvoimakkuutta, laitteiden asetuksia ja sisääntulon valintoja voidaan hallinnoidan yksinkertaisilla komennoilla käyttäen sovellutusta, joka on vapaasti ladattavissa Apple App Store ja Google Play Store -palveluista.

Tekniset tiedot