NAD C368

999 

  • Tuotteella on ilmainen toimitus
  • Toimitetaan maahantuojan varastosta
  • Voit varmistaa saatavuuden maahantuojan sivuilta
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

NAD

Jo 40 vuoden ajan NADin traditiona on ollut valmistaa pelkistettyjä ja kohtuuhintaisia tuotteita. Tuotteita, joiden suorituskyky on alusta saakka saanut tunnustusta ja hyviäarviota käyttäjiltään. Hyvä maine on seurausta luovasta insinööritaidosta ja tarkkuudesta, jolla pienimmätkin yksityskohdat suunnitellaan ja valmistetaan. Luotettavat NAD tuotteet ovat poikkeuksellisen suorituskykyisiä ja kykenevät luomaan hämmästyttävan mukaansatempaavia elämyksiä.

NAD C 368

C368 Digital Hybrid DAC on vahvistin, joka pitää kotisi audiojärjestelmän aina muita edellä. Kiitos MDC -teknologian, C368 on helposti räätälöitävissä tarpeidesi mukaan ja valmiina tulevaisuudessa odottaville uusille Hi-Fi -teknologian ominaisuuksille ja päivityksille.

BluOS -modulin avulla C368 voidaan helposti liittää järjestelmääsi ja voit ohjata sitä älypuhelimellasi, tabletillasi tai kannettavallasi, sekä liittää sen langattomasti mihin tahansa muuhun BluOS -tuettuun laitteeseen luodaksesi koko kuuntelutilasi kattavan High Resolution Audio -järjestelmän.

Voit myös saumattomasti liittyä C368 vahvistimeen Bluetoothin avulla ja mahdollistaa langattoman striimauksen minkä tahansa muun Bluetooth -laitteen kanssa. Jos olet vinyylien ystävä, voit liittää myös levysoittimesi järjestelmään.

2 x 80 W jatkuvaa tehoa 4 tai 8 ohmilla
Bluetooth ADP4, aptX tuella, vastaanottava tai lähettävä
MM Phono levysoitinsisääntulo
Analogiset Line-In sisääntulot
24/192 synkronoitu USB -sisääntulo
SPDIF -koaksiaaliset ja optinen sisääntulot
Speaker A ja Speaker B valinta (myös kaukosäätimessä)
Stereo tai Bridge Mode -rakenne
Preamp/Subwoofer lähtö
Kuulokevahvistin
2 x MDC modulipaikkaa
IR langaton kaukosäädin
NAD Remote App -sovellus saatavana älypuhelin käyttöön
12V Trigger in/out
IR in/out
RS-232 sarjaportti
Control4, Creston, RTI, URC, AMX, Savant, Elan sertifioidut ajurit
Paino 7.8 kg
Takuu 24 kk

Monipuolisuutta

Oli kyseessä sitten matalakohinaiset komponentit, tarkka äänenvoimakkuuden säätö, täsmällinen kanava tasapaino tai erinomaiset sisään ja ulostulo -impedanssit, NAD tekee varmasti kaikkensa että vahvistimen jokainen osa-alue toimii oikein. Vahvistimessa on MM Phono levysoitinvahvistin tarkalla RIIA-korjaimella, korkeilla ylikuormitus marginaaleilla, erittäin innovatiivisellä ja matalakohinaisella mikropiirillä korostamaan infraääniä vaikuttamatta mitenkään bassotoistoon.

Vahvistimen Line-In linjasisääntulojen kautta voidaan liittää mitä tahansa analogisia musiikin ohjelmalähteitä. Lineaariset Ultra Low Noise Buffer -vahvistimet yhdessä ideaalisten sisääntulo impedanssien kanssa estävät kaiken mahdollisen epämiellyttävän musiikin soinnin, huolimatta mahdollisen musiikinlähteen tasapainottomasta kuormituksestakin. Vahvistimessa on myös erillisen kuulokevahvistin matalalla sisääntulo impedanssilla ja erittäin korkealla ulostulo jännitteellä, joka riittää myös korkean impedanssin studiotasoisille kuulokkeille. Matalan impedanssin Line-Out -ulostuloihin voidaan liittää myös subwoofer.

Moduuliteknologia

Modular Desing Construction (MDC) on teknologia mahdollistaa vahvistimen räätälöinnin lisälaittella ja ominaisuuksilla nyt sekä tulevaisuudessa. Vahvistimen kahteen MDC yksikköön voidaan liittää erillaisia päivitysmoduleita, kuten videotuettu 4K HDMI, USB-moduuli ja BluOS (Bluesoundin kehittämän BluOS -musiikin hallintajärjestelmä). BluOS liittää sinut verkkoon joka ympäröi huoneitasi ja voit hallita musiikkikirjastoasi älypuhelimen, tabletin tai kannettavan avulla. BluOs mahdollistaa myös alati lisääntyvät korkearesoluutioiset musiikin striimaus palvelut kuten TIDAL ja MQA.

Langaton äänentoisto

Bluetooth vastaanottimen avulla voit striimata musiikkia langattomasti ja viiveettä mistä tahansa Bluetooth-laitteesta. Vahvistimen erittäin suorituskykyinen aptX codec mahdollistaa lähes CD-tasoisen äänen toiston. Bluetoothin avulla voidaan myös kuunnella langattomasti Bluetooth-kuulokkeilla, sillä vahvistimessa on myös vaihtoehtoisesti Bluetooth lähetin. NAD Remote app -sovelluksella voit ohjata kaikkia toimintoja joko älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla. Lisäämällä MDC BluOS -modulin pääset Wi-Fin tai (langallisen) Ethernetin avulla ympäröivään verkkoosi ja käytössäsi on Hi-Res Audio -striimaus.

Edistyksellistä tehoa

Viime vuosien aikana NAD on vähitellen ottanut etäisyyttä lineaarisiin teholähteisiin ja Class AB vahvistinteknologioihin, jotka ovat energiaa tuhlaavia. Niiden sijaan NAD on kehittäneet suorituskykyisempiä virtapiirejä, perustuen switch mode -teholähteisiin ja Class D -tekniikkaan.  Uudenlainen toteutus on erittäin lineaarinen huomattavasti yli kaistanleveyden ja tuottaa johdonmukaisesti suorituskykyä suhteessa kaikkiin kaiutinkuormiin.

Lisäksi virtalähde suoriutuu erinomaisesti 80 watin jatkuvasta tehosta sekä hetkellisestä 250 watin tehosta, jota saadaan lyhytkestoisista voimakkaista musiikin dynamiikanvaihteluista. Virtalähde toimii myös moitteetta missä tahansa 100 – 240 voltin AC -verkossa, tuottaen virheettömän DC -jännitteen. Huipputehokas virtalähde myös takaa lähes täydellisen jännitteen säätelyn eri tilanteissa tarjoten varmasti tasaisen ja häiriöttömän toiminnan kaikille vahvistimen osa-alueille.

Käyttämällä räätälöityä Hypex UcD -vahvistinastetta, NAD C368 antaa massiivisen tehon, mistä on lähes mahdotonta edes mittaamalla havaita säröä. Jokainen pienikin yksityiskohta tässä vahvistimessa on tarkkaan suunniteltu ja toteutettu, jotta saataisin kaikki mahdollinen suorituskyky irti varmistamaan sinun kuuntelunautintosi.

Liitteet

NAD C368 suomenkielinen käyttöohje

NAD C368 datalehti (eng)

NAD C368 esite (eng)