NAD M12

4 250 

  • Tuotteella on ilmainen toimitus
  • Toimitetaan maahantuojan varastosta
  • Voit varmistaa saatavuuden maahantuojan sivuilta
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

NAD

Jo 40 vuoden ajan NADin traditiona on ollut valmistaa pelkistettyjä ja kohtuuhintaisia tuotteita. Tuotteita, joiden suorituskyky on alusta saakka saanut tunnustusta ja hyviäarviota käyttäjiltään. Hyvä maine on seurausta luovasta insinööritaidosta ja tarkkuudesta, jolla pienimmätkin yksityskohdat suunnitellaan ja valmistetaan. Luotettavat NAD tuotteet ovat poikkeuksellisen suorituskykyisiä ja kykenevät luomaan hämmästyttävan mukaansatempaavia elämyksiä.

NAD M12

NADin Masters-sarjan viimeistely ja olemus sen kuin paranee. Digitaalisuutta ylistävät M12 ja M22 tarjoavat monipuolisuutta ja modulaarisuutta.

Tulevaisuutta varten rakennettu M12 ei ole tyypillinen DAC, eikä tyypillinen etuvahvistin. Se on huippuluokan korkean resoluution digitaalinen hubi, jolla toistat kaikki digitaaliset ja analogiset lähteet. AES/EBU, asynkronoitu 24/192 USB, coaxial ja optiset sisääntulot, korkeatasoinen MC/MM levysoitinvahvistin.

”Sensible, serious, masterful.” -the absolute sound, lue tästä.

”Äänellisesti pätevä. M12:n valtteja ovat monipuolisuus, päivitettävyys ja täydennettävyys, M22:n mm. runsaat tehovarat ja kohtuukoko.” -Hifimaailma 4/2015

Modulaarisuutta

Voit lisätä optiona DD HDM-1 HDMI-moduulin 3:lla inputilla ja 1:llä outputilla (3D video läpivienti), DD BluOS jolla voit streamata HD-tasolla.

DD HDM-1 hinta 329€, DD BluOS hinta 549€. Laitteessa on kolme vapaata moduulipaikkaa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Tekniset tiedot (eng)