NAD M32

4 500 

  • Tuotteella on ilmainen toimitus
  • Toimitetaan maahantuojan varastosta
  • Voit varmistaa saatavuuden maahantuojan sivuilta
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

NAD

Jo 40 vuoden ajan NADin traditiona on ollut valmistaa pelkistettyjä ja kohtuuhintaisia tuotteita. Tuotteita, joiden suorituskyky on alusta saakka saanut tunnustusta ja hyviäarviota käyttäjiltään. Hyvä maine on seurausta luovasta insinööritaidosta ja tarkkuudesta, jolla pienimmätkin yksityskohdat suunnitellaan ja valmistetaan. Luotettavat NAD tuotteet ovat poikkeuksellisen suorituskykyisiä ja kykenevät luomaan hämmästyttävan mukaansatempaavia elämyksiä.

NAD M32

Elegantti ja kyvykäs integroitu vahvistin, jossa on myös levysoitinvahvistin sekä kuulokevahvistin. AES/EBU, 2 x optinen ja 2 x coaxial sisääntulot. Direct Digital-teknologia takaa erinomaisen äänenlaadun. 2 x 150W jatkuvaa tehoa, 2 x 190W dynaamista tehoa 8 Ohmiin, 2 x 380W 4 Ohmiin ja 2 x 440W 2 Ohmiin.

Modulaarisuutta

Optiona MDC BluOS-moduuli, jolla voit streamata musiikkisi vahvistimelle korkealla resoluutiolla Wi-Fin kautta. Laitteessa on kolme vapaata moduulipaikkaa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

DirectDigital™ amplification, combining all preamplification and power amplification functions into a single amplifying stage
Four MDC slots with three for customisation and expandability, all are 24/192 capable
MM Phono Input
Single-ended Line Inputs
Asynchronous Type B USB 2.0 (24/192) Computer Input
AES/EBU, Coax, and Optical 24/192 Inputs
Subwoofer X-over with selectable Crossover Frequency and Levels
Headphone Amplifier
Two sets of Speaker Outputs for Bi-wiring

Tekniset tiedot (eng)