Pro-Ject Debut Carbon EVO

529 

Upea, uudistunut Debut Carbon Evo

Uusimman sukupolven Debut. Ensiluokkaiset materiaalit, 20 vuoden kehityksen tulos. Yhdeksän tyylikästä viimeistelyä: sisustajakin hyväksyy! What-HiFi? antoi 5/5 tähteä. Lue arvostelu tästä.

1,7 kilon levylautanen, 33/45/78 pyörintänopeudet, puhdas ulkonäkö ja uudet värit, Ortofon 2M Red, äänivarsi hiilikuitu 8,6 tuumaa.

Pro-Ject Audio Systems perustettiin vuonna 1990 Wienissä, Itävallassa. Perustaja Heinz Lichtenegger uskoi ajatukseen, että analoginen äänentoisto on edullisin tapa kuunnella musiikkia luonnollisella äänenlaadulla. 25 vuoden aikana Pro-Ject onkin muodostunut yhdeksi kantavista voimista vinyylilevysoittimien uudessa tulemisessa ja on nyt maailman johtava laadukkaiden levysoittimien valmistaja.

Pro-Ject levysoittimet valmistetaan Euroopassa, tehtaassa joka on valmistanut levysoittimia jo yli 50 vuoden ajan. Pro-Jectin vahvuus onkin tuotannossa: kaikki tehdään itse Tsekissä sijaitsevassa tehtaassa ajanmukaisessa tuotantolaitoksessa. Vain äänirasiat, pakkauslaatikot ja virtalähteet tulevat alihankkijoilta. Mallisto on kehittynyt hyvin kattavaksi, malleja löytyy joka makuun ja Pro-Ject soittimia myydään yli 80 maassa.

Osta tuote Hyvän Äänen Kodista

Osastot: , Avainsana tuotteelle