Pro-Ject Debut Carbon DC

459 

EISA-voittaja levysoitin. What-Hifi? 5/5.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Pro-Ject levysoittimet

Pro-Ject Audio Systems perustettiin vuonna 1990 Wienissä, Itävallassa. Perustaja Heinz Lichtenegger uskoi ajatukseen, että analoginen äänentoisto on edullisin tapa kuunnella musiikkia luonnollisella äänenlaadulla. 25 vuoden aikana Pro-Ject onkin muodostunut yhdeksi kantavista voimista vinyylilevysoittimien uudessa tulemisessa ja on nyt maailman johtava laadukkaiden levysoittimien valmistaja.

Pro-Ject levysoittimet valmistetaan Euroopassa, tehtaassa joka on valmistanut levysoittimia jo yli 50 vuoden ajan. Pro-Jectin vahvuus onkin tuotannossa: kaikki tehdään itse Tsekissä sijaitsevassa tehtaassa ajanmukaisessa tuotantolaitoksessa. Vain äänirasiat, pakkauslaatikot ja virtalähteet tulevat alihankkijoilta. Mallisto on kehittynyt hyvin kattavaksi, malleja löytyy joka makuun ja Pro-Ject soittimia myydään yli 80 maassa.

Pro-Ject Debut Carbon DC Ortofon 2M Red


EISA valinta 2012-2013. Hihnavetoinen ja manuaalinen levysoitin, jossa erinomainen Ortofon 2M Red äänirasia. Saatavana useita eri värivaihtoehtoja.

Best Buy levysoitinklassikko hiilikuituisella 8.6″ äänivarrella
äänirasiana premiumlaatuinen Ortofon 2M-Red
hihnavetoinen ja käsikäyttöinen levysoitin
Ultra hiljainen hihnaveto, AC generaattori ohjattu tarkkuus DC moottori
pyörintänopeudet 33 ja 45 kierrosta minuutissa, nopeuden vaihto käsin
300 mm teräksinen levylautanen mustalla huopamatolla
irroitettava rca signaalikaapeli
moottorin ripustuksessa käytetään TPE-vaimennusta, joka eristää moottorin värinät hyvin tehokkaasti  soittimen rungosta.
high gloss viimeistelty
laadukkaasti saranoitu pölykansi