Pro-Ject Essential III Phono

399 

Huikea levysoitin. EISA-voittaja! Sisäänrakennettu RIAA.

Osta tuote Hyvän Äänen Kodista

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Pro-Ject levysoittimet

Pro-Ject Audio Systems perustettiin vuonna 1990 Wienissä, Itävallassa. Perustaja Heinz Lichtenegger uskoi ajatukseen, että analoginen äänentoisto on edullisin tapa kuunnella musiikkia luonnollisella äänenlaadulla. 25 vuoden aikana Pro-Ject onkin muodostunut yhdeksi kantavista voimista vinyylilevysoittimien uudessa tulemisessa ja on nyt maailman johtava laadukkaiden levysoittimien valmistaja.

Pro-Ject levysoittimet valmistetaan Euroopassa, tehtaassa joka on valmistanut levysoittimia jo yli 50 vuoden ajan. Pro-Jectin vahvuus onkin tuotannossa: kaikki tehdään itse Tsekissä sijaitsevassa tehtaassa ajanmukaisessa tuotantolaitoksessa. Vain äänirasiat, pakkauslaatikot ja virtalähteet tulevat alihankkijoilta. Mallisto on kehittynyt hyvin kattavaksi, malleja löytyy joka makuun ja Pro-Ject soittimia myydään yli 80 maassa.

Pro-Ject Flexi-Range

Pro-Jectin Flexi-Range tarjoaa kuusi erilaista mallia, jotka palvelevat takuulla jokaista kunnianhimoistakin vinyylinkyntäjää. Superedullisesta Essential III -mallista täysin varusteltuun Record Masteriin – jossa on elektroninen nopeudensäädin, sisäänrakennettu phono-aste, ad-muunnin sekä usb-lähtö – löytyy jokaiselle jotain. Jopa aptX bluetooth -versio on saatavilla. Jokainen soitin toimitetaan Ortofon OM10 -äänirasian kanssa, mikä takaa edeltäviä malleja paremman äänen. Joko punaisena, mustana tai valkoisena kiiltoviimeisteltynä soittimen ulkonäkökään ei jää loistavan äänen varjoon.

Pro-Ject Essential III Phono

Essential III -moderni, tyylikäs ja luokassaan edullinen levysoitin joka tarjoaa myös erinomaisen käyttömukavuuden. Soitin sisältää kaikki hifiharrastajan arvostamat ominaisuudet kuten tukeva levylautanen, resonoimaton runko, tasainen pyörimisnopeus ja laakerointi ruostumattomasta teräksestä. Essential III –sarjan soittimissa on tehdasasennettuna Ortofon OM-10 äänirasia. Tässä hintaluokassa et ole aiemmin voinut saada tällaista kuunteluelämystä vinyylilevyiltä!

Essential III Phono on varustettu sisäänrakennetulla RIIA -korjaimella, joten voit liittää vinyylisoittimen vaivattomasti mihin tahansa kotisi audiojärjestelmään tai vaikka kuunteluhuoneessasi jo olevaan vahvistimeen.

Tekniset tiedot
hihnavetoinen, synkronimoottori, silikoninen vetohihna
timanttileikattu alumiininen vetopyörä
runko ja levylautanen valmistettu resonoimattomasta MDF -materiaalista
integroitu moottorinohjaus minimoi moottorivärinöitä ja varmistaa tasaisen pyörimisnopeuden
ruostumattomattomasta teräksestä valmistettu levylautasen laakerointi
8,6” alumiininen äänivarsi, laakerointi safiirista
Ortofon OM10 äänirasia tehdasasennettuna
korkealaatuinen semibalansoitu Connect it E phono -kaapeli kullatuilla RCA- liittimillä
Vaimennusjalat alustan kautta tulevien värähtelyjen eristämiseen
pölykansi
korkeakiiltoväri, vaihtoehdot: musta, punainen ja valkoinen