Pro-Ject Primary

249 

Kehuttu edullinen levysoitin. What-Hifi? 5/5.
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Pro-Ject levysoittimet

Pro-Ject Audio Systems perustettiin vuonna 1990 Wienissä, Itävallassa. Perustaja Heinz Lichtenegger uskoi ajatukseen, että analoginen äänentoisto on edullisin tapa kuunnella musiikkia luonnollisella äänenlaadulla. 25 vuoden aikana Pro-Ject onkin muodostunut yhdeksi kantavista voimista vinyylilevysoittimien uudessa tulemisessa ja on nyt maailman johtava laadukkaiden levysoittimien valmistaja.

Pro-Ject levysoittimet valmistetaan Euroopassa, tehtaassa joka on valmistanut levysoittimia jo yli 50 vuoden ajan. Pro-Jectin vahvuus onkin tuotannossa: kaikki tehdään itse Tsekissä sijaitsevassa tehtaassa ajanmukaisessa tuotantolaitoksessa. Vain äänirasiat, pakkauslaatikot ja virtalähteet tulevat alihankkijoilta. Mallisto on kehittynyt hyvin kattavaksi, malleja löytyy joka makuun ja Pro-Ject soittimia myydään yli 80 maassa.

Pro-Ject Primary

Hihnavetoinen, manuaalinen vinyylisoitin. Varustettu Ortofon OM-5 äänirasialla, joka on päivitettävissä parempaan neulaan. 8,6″ alumiinista valmistettu äänivarsi. Erinomainen hinta-laatusuhde. Saatavana valkoisena ja mustana. Akryylinen pölykansi.

Tekniset tiedot
Instant playback with super-easy setup
Pre-adjusted tracking force & anti-skating force
Ortofon OM5e cartridge, pre-mounted
8,6” aluminium tonearm with sapphire bearings
Belt drive with silicone belt
Low vibration synchronous motor & DC power supply
Pre-mounted gold-plated RCA interconnect cable
Special turntable feet for effective decoupling
Acrylic lid included