Pro-Ject Signature 12

9 499 

20-vuotis juhlamalli. Huippusoitin 12″ äänivarrella. 34,3kg!
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Pro-Ject levysoittimet

Pro-Ject Audio Systems perustettiin vuonna 1990 Wienissä, Itävallassa. Perustaja Heinz Lichtenegger uskoi ajatukseen, että analoginen äänentoisto on edullisin tapa kuunnella musiikkia luonnollisella äänenlaadulla. 25 vuoden aikana Pro-Ject onkin muodostunut yhdeksi kantavista voimista vinyylilevysoittimien uudessa tulemisessa ja on nyt maailman johtava laadukkaiden levysoittimien valmistaja.

Pro-Ject levysoittimet valmistetaan Euroopassa, tehtaassa joka on valmistanut levysoittimia jo yli 50 vuoden ajan. Pro-Jectin vahvuus onkin tuotannossa: kaikki tehdään itse Tsekissä sijaitsevassa tehtaassa ajanmukaisessa tuotantolaitoksessa. Vain äänirasiat, pakkauslaatikot ja virtalähteet tulevat alihankkijoilta. Mallisto on kehittynyt hyvin kattavaksi, malleja löytyy joka makuun ja Pro-Ject soittimia myydään yli 80 maassa.

Pro-Ject Signature 12

Hihnavetoinen Pro-Ject Signature 12 edustaa levysoittimien ehdotonta huippua. Tämä malli on tehty juhlistamaan valmistajan 20-vuotista taivalta. Levysoittimessa on elektroninen nopeudenvaihto, 12″ äänivarsi ja 10,55kg levylautanen magneetilla kevennetyn laakerin päällä. Soittimen kokonaispaino massiivinen 34,3kg! Viimeistelyt pianomusta, -mahonki ja -oliivi. Hinta ilman äänirasiaa.

Tekniset tiedot

Speed 33, 45 electronic speed change
Actuation principle Flywheel belt drive
Motor control system Precision generator with LC display
Platter 10,55 kg magnetically decoupled
Main bearing cramic (ball/plate)
Tonearm 12”; single-pivot, aluminium
Effective arm length 304,8 mm
Effective arm mass 19,5 g
Cartridge mass 4 – 10g, several counterweights included
RCA connectors gold plated
Power supply 16Volt/xxx mA included
Dimensions 570x 470 x 250mm (WxHxD)
Weight 34,3 kg