Pro-Ject Xtension 9 Superpack

2 799 

EISA voittaja. Hintaluokkansa parhaimmistoa. Ortofon Quintet Black äänirasialla.
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Pro-Ject levysoittimet

Pro-Ject Audio Systems perustettiin vuonna 1990 Wienissä, Itävallassa. Perustaja Heinz Lichtenegger uskoi ajatukseen, että analoginen äänentoisto on edullisin tapa kuunnella musiikkia luonnollisella äänenlaadulla. 25 vuoden aikana Pro-Ject onkin muodostunut yhdeksi kantavista voimista vinyylilevysoittimien uudessa tulemisessa ja on nyt maailman johtava laadukkaiden levysoittimien valmistaja.

Pro-Ject levysoittimet valmistetaan Euroopassa, tehtaassa joka on valmistanut levysoittimia jo yli 50 vuoden ajan. Pro-Jectin vahvuus onkin tuotannossa: kaikki tehdään itse Tsekissä sijaitsevassa tehtaassa ajanmukaisessa tuotantolaitoksessa. Vain äänirasiat, pakkauslaatikot ja virtalähteet tulevat alihankkijoilta. Mallisto on kehittynyt hyvin kattavaksi, malleja löytyy joka makuun ja Pro-Ject soittimia myydään yli 80 maassa.

Pro-Ject Xtension 9 SuperPack


Xtension 9 Evolution on hintaluokkansa mestari. Soittimen runko valmistetaan metallitäytteisestä MDF levystä. Näin saadaan raskas ja resonoimaton rakenne. Magneettijalat, jotka eristävät rungon alustastaan yhdessä 16kg painon kanssa poistavat tehokkaasti mekaanista takaisinkytkentää. Yksinkertaisen metallisen levylautasen sijaan käytetään sandwich-rakennetta: metallia joka vaimennetaan TPE-muovilla. Lisäksi lautanen päällystetään kierrätetyistä LP-levyistä saadusta vinyylillä joka ”paistetaan” lautasen pintaan (erillistä levymattoa ei tarvita). Vasta tämän jälkeen lautanen tasapainotetaan täydellisesti. Lopputulos on resonanssivapaa levylautanen joka pyörii äärimmäisen herkästi ja äänettömästi keraamisen laakerin ja magneettijalkojen ansiosta. Pro-Ject Xtension 9 Evolution äänivartena on 9cc Evolution. Sähköinen nopeudenvalinta 33/45 rpm. Pölykansi on vakiovaruste. Superpackiin kuuluu erinomainen Ortofon Quintet Black äänirasia.

Tekniset tiedot

Nopeudet 33 / 45 rpm (sähköisesti valittavissa)
Pölykansi on
Pro-Ject äänivarren johdotus Connect it 5P-C
Alumiinijalat Magneettinen & TPE vaimennus
Päälaakerin vaimennus
Maksimi nopeusvaihtelu ±0,09%
Maksimi huojunta ±0,01%
Jyrinä -71dB
Levylautasen paino/halkaisija 5,4 kg/300mm
Levypainon massa 800gr
Tehollinen äänivarren pituus / overhang 230mm / 18mm
Tehollinen äänivarren massa 8,5g
Tracking force 0-25mN
Hyväksytty äänirasian paino 4 – 14g (4 eri vastapainoa vakiona)
Ulkoinen virtalähde (ensiö/toisio) 220 – 240V/50Hz / 15V/1600mA DC
Virrankulutus 4W (max.) / < 1 watt standby
Mitat LxKxS 465 x 185 x 3500 mm kansi suljettuna
Paino 16 kg