System Audio Mantra 70

3 199 

Solakka, nätti ja hyvä-ääninen kaiutin. Valkoiset. Hinta parille.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

System Audio

System Audio on tanskalainen kaiutinvalmistaja ja System Audion kaiuttimissa yhdistyvät tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä ilmavan avara ja musikaalinen ääni. Ne sopivat skandinaaviseen makuun ja kotiin niin ääneltään, sijoitettavuudeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Kaiuttimet ovat muotoilultaan siroja ja kapeita.

System Audio -kaiuttimissa käytetään pienikokoisia, poikkeuksellisen nopeita elementtejä. Elementtien nopeus on saatu aikaan käyttämällä kartiomateriaaleja, jotka ovat massaltaan noin puolet tavanomaiseen kartioon verrattuna. Teknisesti elementit ovat hyvin järeitä ja poikkeuksellinen nopeus syntyykin keveyden ja voiman yhdistelmästä.

System Audio kaiuttimet on suunniteltu toimimaan normaalin akustiikan omaavissa pohjoismaisissa kodeissa ja ne voidaan sijoittaa myös lähelle takaseinää. Ne on suunniteltu toimimaan hyvin sellaisissa olosuhteissa, joissa niitä käytetään: kotona!

System Audio Mantra 70

SA ei käytä suuriläpimittaisia bassoelementtejä kaiutiimen koosta riippumatta. Kun useita basso/keskiäänisiä asennetaan päällekäin samalle pystyakselille pienenee säteilykuvio pystysuunnassa pienentäen lattia- ja kattoheijastuksia selkeyttäen toistoa. Pienten basso/keskiäänisten säteilykuvio suhteessa taajuuteen on tasaisempi verrattuna suuriin elementteihin, näin liikkuessasi huoneessa äänensävy on tasaisempi suuremmalla alueella. Pienien elementtien kevyet kartiot koetaan usein antavan ”nopeamman” ja vaivattomamman toiston myös pienillä äänenvoimakkuuksilla.

Tekniset tiedot
Tehokesto 250 Watts
Impedanssi 8 ohms
Herkkyys (1W, 1m) 90 dB
Taajuusvaste 40-35.000 Hz +/- 1.5 dB
Mitat  14,5x118x29 cm (WxHxD)
Paino  21,8 kg