System Audio Pandion 2

2 949 

SA pandion 2 on tulos 110 vapaaehtoisen asiantuntijan yhteistyöstä SA:n suunnittelutiimin kanssa. Hinta parille.
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

System Audio

System Audio on tanskalainen kaiutinvalmistaja ja System Audion kaiuttimissa yhdistyvät tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä ilmavan avara ja musikaalinen ääni. Ne sopivat skandinaaviseen makuun ja kotiin niin ääneltään, sijoitettavuudeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Kaiuttimet ovat muotoilultaan siroja ja kapeita.

System Audio -kaiuttimissa käytetään pienikokoisia, poikkeuksellisen nopeita elementtejä. Elementtien nopeus on saatu aikaan käyttämällä kartiomateriaaleja, jotka ovat massaltaan noin puolet tavanomaiseen kartioon verrattuna. Teknisesti elementit ovat hyvin järeitä ja poikkeuksellinen nopeus syntyykin keveyden ja voiman yhdistelmästä.

System Audio kaiuttimet on suunniteltu toimimaan normaalin akustiikan omaavissa pohjoismaisissa kodeissa ja ne voidaan sijoittaa myös lähelle takaseinää. Ne on suunniteltu toimimaan hyvin sellaisissa olosuhteissa, joissa niitä käytetään: kotona!

System Audio Pandion 2

SA pandion 2 luotiin vaativimmalle musiikin kuulijalle, joka ei halua menettää ainuttakaan yksityiskohtaa musiikista, mutta joka kuitenkaan ei halua suurikokoisia kaiuttimia kotiinsa. SA pandion 2 on tulos 110 vapaaehtoisen asiantuntijan yhteistyöstä SA:n suunnittelutiimin kanssa. Tästä tuloksena on 75 artikkelia nykyaikaisesta kaiutinsuunnittelusta, yli 450 sivua tekniikoista, akustiikasta ja monesta muusta alueesta. Tämä kaiutin on aivan eri luokassa kuin tavanomainen jalustakaiutin. Toiston luonnollisuus ja suuri äänimaailma lyö laudalta monia suurempia ja kalliimpia kaiuttimia, se on yksinkertaisesti kuultava itse.

Mitat (LxKxS) cm: 19×34,5×26,5
Tehonkesto: 200 Wattia
Taajuusalue (+/- 1.5 dB): 40 -25.000 Hz
Impedanssi: 4-8 ohmia
Herkkyys (1W, 1m): 87 dB
Jakotaajuus: 2000 Hz (24 dB/oct.)
Bassoelementti: 15W/4531G08 Q113
Diskantti: D2905/990007 Q113
Toimintaperiaate: 2-tie bassorefleksi
Suositeltava vahvistinteho: vähintään 70 Wattia
Paino: 8 kg/kpl
Pintakäsittelyvaihtoehdot: valkoinen satiini, kiiltävä musta