System Audio Saxo 1 Active

559 

Monipuolinen pienikokoinen aktiivikaiutin. Hinta parille.
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

System Audio

System Audio on tanskalainen kaiutinvalmistaja ja System Audion kaiuttimissa yhdistyvät tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä ilmavan avara ja musikaalinen ääni. Ne sopivat skandinaaviseen makuun ja kotiin niin ääneltään, sijoitettavuudeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Kaiuttimet ovat muotoilultaan siroja ja kapeita.

System Audio -kaiuttimissa käytetään pienikokoisia, poikkeuksellisen nopeita elementtejä. Elementtien nopeus on saatu aikaan käyttämällä kartiomateriaaleja, jotka ovat massaltaan noin puolet tavanomaiseen kartioon verrattuna. Teknisesti elementit ovat hyvin järeitä ja poikkeuksellinen nopeus syntyykin keveyden ja voiman yhdistelmästä.

System Audio kaiuttimet on suunniteltu toimimaan normaalin akustiikan omaavissa pohjoismaisissa kodeissa ja ne voidaan sijoittaa myös lähelle takaseinää. Ne on suunniteltu toimimaan hyvin sellaisissa olosuhteissa, joissa niitä käytetään: kotona!

System Audio Saxo 1 Active

Puhdas ja täyteläinen ääni. Näillä kaiuttimilla voit nauttia musiikistasi langattomasti Bluetooth aptX tekniikan ansiosta. Saxo 1 active on erityisen kätevä kun halutaan parantaa TV:n äänenlaatua, siinä on 2 kpl optista digitaalituloa ja kaukosäädin. Voit halutessasi lisätä kaiuttimiin subwooferin.

Tekniset tiedot 
Bluetooth 4.0 lossless aptX
AAC (Apple), WAV, MP3 320 kbps
2 optista digitaalituloa
1 analoginen 3,5 mm tuloliitäntä
1 analoginen RCA tuloliitäntä
2 x 50 wattia D-luokka
Subwoofer lähtöliitäntä (RCA)
Auto-sense  (automaattinen on/off)
5V USB latausliitäntä mobiililaitteille

Elementit
Woofer: 1 x 10 cm
Diskantti: 1 x 25 mm DXT akustinen linssi

Väriväihtoehdot:  Musta ja valkoinen high gloss
Mitat K x L x S: 26 x 13 x 20 cm