System Audio Saxo 10

259 

Tyylikäs kaiutin kirjahyllyyn, jalustalle, keskikaiuttimeksi, surroundkaiuttimeksi. Hinta kpl.
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

System Audio

System Audio on tanskalainen kaiutinvalmistaja ja System Audion kaiuttimissa yhdistyvät tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä ilmavan avara ja musikaalinen ääni. Ne sopivat skandinaaviseen makuun ja kotiin niin ääneltään, sijoitettavuudeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Kaiuttimet ovat muotoilultaan siroja ja kapeita.

System Audio -kaiuttimissa käytetään pienikokoisia, poikkeuksellisen nopeita elementtejä. Elementtien nopeus on saatu aikaan käyttämällä kartiomateriaaleja, jotka ovat massaltaan noin puolet tavanomaiseen kartioon verrattuna. Teknisesti elementit ovat hyvin järeitä ja poikkeuksellinen nopeus syntyykin keveyden ja voiman yhdistelmästä.

System Audio kaiuttimet on suunniteltu toimimaan normaalin akustiikan omaavissa pohjoismaisissa kodeissa ja ne voidaan sijoittaa myös lähelle takaseinää. Ne on suunniteltu toimimaan hyvin sellaisissa olosuhteissa, joissa niitä käytetään: kotona!

System Audio Saxo 10

SA Saxo 10 yhdistää hienostunen äänen, tyylikkään muotoilun ja korkealuokkaisen viimeistelyn. Voidaan käyttää pääkaiuttimena, keskikaiuttimena tai surroundina. SA saxo 10 toimitetaan kahdella etukankaalla joten voit sijoittaa sen pystyyn tai vaakaan, ihan miten haluat.

Tekniset tiedot
mitat (L x K x S) cm: 13 x 38 x 20
suositeltu vahvistinteho: vähintään 50 Wattia
suositeltu sijoitus: seinustalle, hyllylle, jalustalle
tehonkesto: 120 Wattia
taajuusalue (+/- 3 dB): 45 – 25.000 Hz
impedanssi: 4-8 ohmia