System Audio Saxo 30

699 

Tyylikäs ja solakka lattiakaiutin päivitettynä versiona. Hinta parille.
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

System Audio

System Audio on tanskalainen kaiutinvalmistaja ja System Audion kaiuttimissa yhdistyvät tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä ilmavan avara ja musikaalinen ääni. Ne sopivat skandinaaviseen makuun ja kotiin niin ääneltään, sijoitettavuudeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Kaiuttimet ovat muotoilultaan siroja ja kapeita.

System Audio -kaiuttimissa käytetään pienikokoisia, poikkeuksellisen nopeita elementtejä. Elementtien nopeus on saatu aikaan käyttämällä kartiomateriaaleja, jotka ovat massaltaan noin puolet tavanomaiseen kartioon verrattuna. Teknisesti elementit ovat hyvin järeitä ja poikkeuksellinen nopeus syntyykin keveyden ja voiman yhdistelmästä.

System Audio kaiuttimet on suunniteltu toimimaan normaalin akustiikan omaavissa pohjoismaisissa kodeissa ja ne voidaan sijoittaa myös lähelle takaseinää. Ne on suunniteltu toimimaan hyvin sellaisissa olosuhteissa, joissa niitä käytetään: kotona!

System Audio Saxo 30

Mahtavan hintalaatu-suhteen omaava solakka SA Saxo 30 on helppo sijoittaa huoneessa akustisesti edulliseen paikkaan joko musiikki tai kotiteatterijärjestelmän pääkaiuttimiksi. Korkea kotelo tuo kaiutinelementit oikealle kuuntelukorkeudelle, luoden realistisen musiikkielämyksen ja suuren äänimaailman runsaine yksityiskohtineen.

Tekniset tiedot
Suositeltu vahvistinteho: vähintään 30 wattia
Suositeltu sijoitus: vapaasti, sietää myös seinän läheisyyttä
Tehonkesto: 120 Wattia
Taajuusalue (+/- 3 dB): 45 – 25.000 Hz
Impedanssi: 4-8 ohmia
Mitat (L x K x S) cm: 13 x 99 x 20