System Audio Saxo 40

998 

Suuri ääni ilman suuria kaiuttimia. Hinta parille. Hinta parille.
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

System Audio

System Audio on tanskalainen kaiutinvalmistaja ja System Audion kaiuttimissa yhdistyvät tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä ilmavan avara ja musikaalinen ääni. Ne sopivat skandinaaviseen makuun ja kotiin niin ääneltään, sijoitettavuudeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Kaiuttimet ovat muotoilultaan siroja ja kapeita.

System Audio -kaiuttimissa käytetään pienikokoisia, poikkeuksellisen nopeita elementtejä. Elementtien nopeus on saatu aikaan käyttämällä kartiomateriaaleja, jotka ovat massaltaan noin puolet tavanomaiseen kartioon verrattuna. Teknisesti elementit ovat hyvin järeitä ja poikkeuksellinen nopeus syntyykin keveyden ja voiman yhdistelmästä.

System Audio kaiuttimet on suunniteltu toimimaan normaalin akustiikan omaavissa pohjoismaisissa kodeissa ja ne voidaan sijoittaa myös lähelle takaseinää. Ne on suunniteltu toimimaan hyvin sellaisissa olosuhteissa, joissa niitä käytetään: kotona!

System Audio Saxo 40

Mahtavan hintalaatu-suhteen omaava solakka SA Saxo 40 on helppo sijoittaa huoneessa akustisesti edulliseen paikkaan joko musiikki tai kotiteatterijärjestelmän pääkaiuttimiksi. Korkea kotelo tuo kaiutinelementit oikealle kuuntelukorkeudelle, luoden realistisen musiikkielämyksen ja suuren äänimaailman runsaine yksityiskohtineen.

Tekniset tiedot

Power handling: 135 Watts
Impedance: 4-8 ohms
Sensitivity (1W, 1m): 89 dB
Frequency range (+/- 3 dB): 40 – 25.000 Hz
Crossover network: 2200 Hz (24 dB/oct.)
Tweeter:: 1 x T25DXT Ti
Woofer: 2 x W1408 saxo
Principle: 2-way bass reflex
Recommended amplifier: min. 30 Watts
Dimensions (W x H x D) cm: 16,5 x 84.5 x 25
Dimensions base plate (W x D) cm 21,5 x 30
Recommended placement: Floor, 5-35 cm from back wall