System Audio Saxo 5 Active

799 

Aktiiviset testimenestyjät. Hinta parille.
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

System Audio

System Audio on tanskalainen kaiutinvalmistaja ja System Audion kaiuttimissa yhdistyvät tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä ilmavan avara ja musikaalinen ääni. Ne sopivat skandinaaviseen makuun ja kotiin niin ääneltään, sijoitettavuudeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Kaiuttimet ovat muotoilultaan siroja ja kapeita.

System Audio -kaiuttimissa käytetään pienikokoisia, poikkeuksellisen nopeita elementtejä. Elementtien nopeus on saatu aikaan käyttämällä kartiomateriaaleja, jotka ovat massaltaan noin puolet tavanomaiseen kartioon verrattuna. Teknisesti elementit ovat hyvin järeitä ja poikkeuksellinen nopeus syntyykin keveyden ja voiman yhdistelmästä.

System Audio kaiuttimet on suunniteltu toimimaan normaalin akustiikan omaavissa pohjoismaisissa kodeissa ja ne voidaan sijoittaa myös lähelle takaseinää. Ne on suunniteltu toimimaan hyvin sellaisissa olosuhteissa, joissa niitä käytetään: kotona!

System Audio Saxo 5 Active

Yhdessä älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kanssa SA saxo 5 active kaiutinpari muodostavat kokonaisen langattoman musiikkilaitteiston. Et tarvitse muuta. SA saxo 5 active:n puhdas, täyteläinen ääni viettelee kerta toisensa jälkeen.

Tekniset tiedot:
Bluetooth 4.0 lossless aptX  (CD laatu)
AAC (Apple), WAV, MP3 320 kbps
2 optista digitaalituloa
1 analoginen 3,5 mm tuloliitäntä
1 analoginen RCA tuloliitäntä
2 x 50 wattia D-luokka
Subwoofer lähtöliitäntä (RCA)
Auto-sence (automaattinen on/off)
5V USB latausliitäntä mobiililaitteille
Bassoelementti: 1 x 13 cm
Diskantti: 1 x 25 mm DXT akustinen linssi
Väriväihtoehdot:  Musta ja valkoinen high gloss
Mitat KxLxS: 28 x 16.5 x 23 cm