System Audio Saxo 50

1 129,00 

Mahtava äänenlaatu hintatietoiselle musiikinkuluttajalle. L&B suosittelee!

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

System Audio

System Audio on tanskalainen kaiutinvalmistaja ja System Audion kaiuttimissa yhdistyvät tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä ilmavan avara ja musikaalinen ääni. Ne sopivat skandinaaviseen makuun ja kotiin niin ääneltään, sijoitettavuudeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Kaiuttimet ovat muotoilultaan siroja ja kapeita.

System Audio -kaiuttimissa käytetään pienikokoisia, poikkeuksellisen nopeita elementtejä. Elementtien nopeus on saatu aikaan käyttämällä kartiomateriaaleja, jotka ovat massaltaan noin puolet tavanomaiseen kartioon verrattuna. Teknisesti elementit ovat hyvin järeitä ja poikkeuksellinen nopeus syntyykin keveyden ja voiman yhdistelmästä.

System Audio kaiuttimet on suunniteltu toimimaan normaalin akustiikan omaavissa pohjoismaisissa kodeissa ja ne voidaan sijoittaa myös lähelle takaseinää. Ne on suunniteltu toimimaan hyvin sellaisissa olosuhteissa, joissa niitä käytetään: kotona!

System Audio Saxo 50

SA ei käytä suuriläpimittaisia bassoelementtejä kaiutiimen koosta riippumatta. Kun useita basso/keskiäänisiä asennetaan päällekäin samalle pystyakselille pienenee säteilykuvio pystysuunnassa pienentäen lattia- ja kattoheijastuksia selkeyttäen toistoa. Pienten basso/keskiäänisten säteilykuvio suhteessa taajuuteen on tasaisempi verrattuna suuriin elementteihin, näin liikkuessasi huoneessa äänensävy on tasaisempi suuremmalla alueella. Pienien elementtien kevyet kartiot koetaan usein antavan “nopeamman” ja vaivattomamman toiston myös pienillä äänenvoimakkuuksilla.

Saxo malliston tavaramerkki on diskantissa sijaitseva DXT linssi. Etuna on tasaisempi diskanttitoisto aiempaa suuremmalla kuuntelualueella. Liiku huoneessa kuunnellessasi musiikkia, huomaat että korkeat äänet vaimenevat tavallista vähemmän. Kapea kaiutin on helpompi sijoittaa olohuoneesesi. SA saxo 50 on vain 13 cm leveä.

Tekniset tiedot
Mitat (LxKxS) cm 13 x105 x 25
Suositeltu vahvistinteho: Vähintään 50 Wattia
Sijoitus: Lattialle
Taajuusalue (+/- 3 dB): 40-25.000 Hz
Tehonkesto 150 Wattia
Toimintaperiaate: 2½-tie, bassorefleksi
Impedanssi: 4-8 Ohmia