System Audio Saxo 70

1 799,00 

Saxo sarjan lippulaiva lattiakaiutin. L&B suosittelee! Hinta parille.
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

System Audio

System Audio on tanskalainen kaiutinvalmistaja ja System Audion kaiuttimissa yhdistyvät tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä ilmavan avara ja musikaalinen ääni. Ne sopivat skandinaaviseen makuun ja kotiin niin ääneltään, sijoitettavuudeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Kaiuttimet ovat muotoilultaan siroja ja kapeita.

System Audio -kaiuttimissa käytetään pienikokoisia, poikkeuksellisen nopeita elementtejä. Elementtien nopeus on saatu aikaan käyttämällä kartiomateriaaleja, jotka ovat massaltaan noin puolet tavanomaiseen kartioon verrattuna. Teknisesti elementit ovat hyvin järeitä ja poikkeuksellinen nopeus syntyykin keveyden ja voiman yhdistelmästä.

System Audio kaiuttimet on suunniteltu toimimaan normaalin akustiikan omaavissa pohjoismaisissa kodeissa ja ne voidaan sijoittaa myös lähelle takaseinää. Ne on suunniteltu toimimaan hyvin sellaisissa olosuhteissa, joissa niitä käytetään: kotona!

System Audio Saxo 70

SA ei käytä suuriläpimittaisia bassoelementtejä kaiutiimen koosta riippumatta. Kun useita basso/keskiäänisiä asennetaan päällekäin samalle pystyakselille pienenee säteilykuvio pystysuunnassa pienentäen lattia- ja kattoheijastuksia selkeyttäen toistoa. Pienten basso/keskiäänisten säteilykuvio suhteessa taajuuteen on tasaisempi verrattuna suuriin elementteihin, näin liikkuessasi huoneessa äänensävy on tasaisempi suuremmalla alueella. Pienien elementtien kevyet kartiot koetaan usein antavan “nopeamman” ja vaivattomamman toiston myös pienillä äänenvoimakkuuksilla.

Saxo malliston tavaramerkki on diskantissa sijaitseva DXT linssi. Etuna on tasaisempi diskanttitoisto aiempaa suuremmalla kuuntelualueella. Liiku huoneessa kuunnellessasi musiikkia, huomaat että korkeat äänet vaimenevat tavallista vähemmän. Kapea kaiutin on helpompi sijoittaa olohuoneesesi. SA Saxo 70 on Saxo-sarjan lippulaivamalli ja edustaa System Audion huippuosaamista varsin kohtuulliseen hintaan.

Tekniset tiedot

Power handling: 150 Watts
Impedance: 4-8 ohms
Sensitivtyi (1W, 1m): 89 dB
Frequency range (+/- 3 dB): 40 – 25.000 Hz
Crossover network: 600/2200 Hz (24 dB/oct.)
Tweeter:: 1 x T25DXT T
Woofer: 2 x W1404 saxo
Principle: 2,5 -way bass reflex
Recommended amplifier: min. 50 Watts
Dimensions (W x H x D) cm: 16,5 x 115 x 25
Dimension Base plate (W x H x D) cm 21,5 x 30
Recommended placement: Floor, 10-35 cm from back wall
Weight loudspeaker (kgs): 16.2 kgs
Packing: Individually
Packing dimensions (WxHxD) cm: 31,2 x 125 x 38,8