System Audio Saxo Sub 10

499 

Tyylikäs subwoofer 10″ elementillä ja 100 W vahvistimella.
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

System Audio

System Audio on tanskalainen kaiutinvalmistaja ja System Audion kaiuttimissa yhdistyvät tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä ilmavan avara ja musikaalinen ääni. Ne sopivat skandinaaviseen makuun ja kotiin niin ääneltään, sijoitettavuudeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Kaiuttimet ovat muotoilultaan siroja ja kapeita.

System Audio -kaiuttimissa käytetään pienikokoisia, poikkeuksellisen nopeita elementtejä. Elementtien nopeus on saatu aikaan käyttämällä kartiomateriaaleja, jotka ovat massaltaan noin puolet tavanomaiseen kartioon verrattuna. Teknisesti elementit ovat hyvin järeitä ja poikkeuksellinen nopeus syntyykin keveyden ja voiman yhdistelmästä.

System Audio kaiuttimet on suunniteltu toimimaan normaalin akustiikan omaavissa pohjoismaisissa kodeissa ja ne voidaan sijoittaa myös lähelle takaseinää. Ne on suunniteltu toimimaan hyvin sellaisissa olosuhteissa, joissa niitä käytetään: kotona!

System Audio Saxo Sub 10

SA Saxo Sub 10 on suunniteltu kokonaisuutena, näin varmistetaan että vahvistin ja kaiutinelementti toimivat saumattomasti yhdessä. Taakse suunnattu refleksitunneli varmistaa toiminnan suurilla äänenpaineilla ilman ei-toivottuja hälyääniä. Sopii erinomaisesti pariksi esimerkiksi pienille System Audio kaiuttimille.

Tekniset tiedot
Vahvistinteho: 250 Wattia
Viimeistely: high gloss valkoinen ja high gloss musta
Taajuusalue  (- 3 dB): 35 – 120 Hz
Toimintaperiaate: bassorefleksi
Mitat (LxKxS) cm: 32 x 32 x 32