System Audio SubElektro 200

1 029 

380 W päätevahvistin & 10″ subwoofer elementti.
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

System Audio

System Audio on tanskalainen kaiutinvalmistaja ja System Audion kaiuttimissa yhdistyvät tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä ilmavan avara ja musikaalinen ääni. Ne sopivat skandinaaviseen makuun ja kotiin niin ääneltään, sijoitettavuudeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Kaiuttimet ovat muotoilultaan siroja ja kapeita.

System Audio -kaiuttimissa käytetään pienikokoisia, poikkeuksellisen nopeita elementtejä. Elementtien nopeus on saatu aikaan käyttämällä kartiomateriaaleja, jotka ovat massaltaan noin puolet tavanomaiseen kartioon verrattuna. Teknisesti elementit ovat hyvin järeitä ja poikkeuksellinen nopeus syntyykin keveyden ja voiman yhdistelmästä.

System Audio kaiuttimet on suunniteltu toimimaan normaalin akustiikan omaavissa pohjoismaisissa kodeissa ja ne voidaan sijoittaa myös lähelle takaseinää. Ne on suunniteltu toimimaan hyvin sellaisissa olosuhteissa, joissa niitä käytetään: kotona!

System Audio Saxo SubElektro 200

Tehokas D-luokan 380 W päätevahvistin  ja 10″ subwoofer elementti. Sopii erinomaisesti pariksi esimerkiksi pienille System Audio kaiuttimille.

Tekniset tiedot

Built-in high quality class D amplifier
Unique capacity to accommodate individual room acoustics
Variable sub frequencies from 40-160 Hz
Input: line in (mono or stereo) or high input direct from loudspeaker output on your amplifier
Volume control for adjusting sound level
On/off function that automatically turns on and off
Output: line out (mono or stereo)
Power connection: 230 or 115 Volt
Phase: 0 or –180 grader
Paino: 20 kg