MBL:n tavoite pysyy muuttumattomana: kehittää maailman edistyneimpiä kaiuttimia ja audiosoittimia, sekä muodostaa kaikkien kilpailijoiden yläpuolella oleva standardi – korkeimmalla mahdollisella vaatimustasolla. Jokainen MBL:n komponentti on käsin tuotettu, alkaen kehityksestä ja suunnittelusta valmistukseen, testaukseen ja kuunteluun saakka – ideasta lopulliseksi tuotteeksi. Sinun on musiikin ystävänä mahdollisuus arvioida lopputulos. On kyse sinun arvioinnistasi ja tunteistasi, kun kuuntelet mielimusiikkiasi yhdellä soittimistamme, se ratkaisee MBL:ssä. Anna musiikin ja musiikkilaitteidemme muotoilun lumota sinut – kaikki ponnistelumme on omistettu musiikille ja sinulle.

Viimeisten kolmen vuosikymmenen ajan saksalainen MBL on esittänyt suurta osaa audiosektorin huimassa maailmanlaajuisessa kehityksessä. MBL on ollut mukana synnyttämässä ja kasvattamassa high-end audiolaitteiden sektoria. Koko prosessin ajan MBL:ää vei eteenpäin sen erityinen tavoite: olla terävimmän kärjen markkinajohtaja teknologian ja laadun osalta. Oli aika, jolloin ”Radialstrahler” oli vain ideana suunnittelupöydällä. Idea, johon monet eivät uskoneet, muuttui patentiksi. 30 vuotta ja lukuisia palkintoja myöhemmin tuhannet audiofiilit ympäri koko maailman ovat nyt lähempänä rakasta musiikkiaan kuin he koskaan olivat edes unelmoineet.

Esimerkkejä MBL-tuotteista

 • MBL 126

  Mbl 126 on MBL:n pienin ympärisäteilevä kaiutin. Vaikkakin perusmalli, se perustuu suurempien mallien energiaa säilyttävään rakenteeseen.

  10 500 
 • MBL C31

  CD-DAC, jossa yhdistyy korkealuokkainen CD-pyöritin ja eturivin muunninteknologiamme, joka periytyy Reference-tuotesarjastamme.

  7 600 
 • MBL C51

  Integroitu vahvistin. C51 muodostaa vahvan perustan yhdistäen huolellisesti esivahvistimen ja vahvistimen toiminnot yhteen eleganttiin laitekoteloon.

  8 700