TIETOA YRITYKSESTÄ

Pitkä perinne äänentoiston parissa

Toimintamme alkoi vuonna 1978 kun Henrik Finnerman perusti Iso Roobertinkadulle äänentoiston erikoisliikkeen. Yritys on tunnettu siitä lähtien eri nimillä, kuten Konelöytö, Ajan Stereopörssi ja Hifi Pörssi. Meidät on aina löydetty Iso Rooberinkadulta eri liiketiloista. Moni saattaakin muistaa keltaiset tarrat ikkunoissa sekä pahviset hintalaput.

Vuonna 2014 toimintamme sai yhden henkilön lisää, kun poika Tomi Finnerman liittyi mukaan. Silloin siirsimme toimintaamme kivijalan lisäksi myös nettiin. Nykyään palvelemmekin asiakkaita ympäri maailmaa. Sen lisäksi että lähetämme paljon paketteja eri puolille Suomea, löytyy meiltä asiakkaita Euroopasta, Pohjois-Amerikasta ja jopa Aasiasta. 

Henkilökohtainen palvelu

Toiminnan perusidea on aina ollut suurin piirtein sama. Myymme, ostamme ja välitämme laadukkaita äänentoistolaitteita. Tarkastamme ja tarpeen mukaan huollatamme myytävät laitteet. Myönnämme käytetyille laitteille aina vähintään kuukauden takuun.

Kallein laite ei välttämättä aina ole paras vaihtoehto. Pyrimme kuuntelemaan ja ymmärtämään henkilökohtaiset tarpeet. Haluamme auttaa asiakasta löytämään laitteet, jotka ovat juuri hänelle oikeat.

1986

1992

2015

Kattava ja muuttuva valikoima

Tarjoamme äänentoistolaitteita kaikilta vuosikymmeniltä lähes jokaisessa hintaluokassa. Yhdistävä tekijä laitteiden välillä on laatu ja luotettavuus. Vanhemmat laitteet ovat usein mahdollista huoltaa ja kestävät vuosikymmenten käyttöä.

Kauttamme liikkuu paljon laitteita ja valikoima vaihtuu lähes päivittäin. Lisäämme viimeksi saapuneet laitteet aina sivuillemme. Mikäli mietit omien laitteittesi myyntiä, niin kauttamme saat hyvän hinnan. Myös vaihtolaitteet ovat tervetulleita.